Compliance met MIDAS

Compliance met MIDAS

Ons online managementsysteem MIDAS faciliteert compliance. Met MIDAS kan een bedrijf aantoonbaar aan eisen uit wetten, regels en normen voldoen. Ook zijn in de applicatie de voortgang van bedrijfsdoelstellingen en -processen aantoonbaar aan te sturen en te bewaken.

Compliance met MIDAS Lees meer

Compliance met MIDASCompliance met MIDAS

Het online managementsysteem MIDAS faciliteert compliance. Met MIDAS kan een bedrijf aantoonbaar aan eisen uit wetten, regels en normen voldoen. Ook zijn in de applicatie de voortgang van bedrijfsdoelstellingen en -processen aantoonbaar aan te sturen en te bewaken. MIDAS is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Helpdesk MIDAS

Helpdesk MIDAS
Helpdesk MIDAS

Helpdesk MIDAS

Op maat voor elk bedrijf

MIDAS is ontwikkeld met de uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring van onze adviseurs. Het is ons gereedschap om zo goed mogelijk om te gaan met wetten, regels, normen, doelstellingen en processen. Juist omdat we zoveel van de inhoud weten, werkt MIDAS zo goed voor bedrijven.

MIDAS is geschikt voor alle milieu- en arbowetgeving. Hieronder vallen ook de gebouwgebonden regels vanuit het Bouwbesluit. Onder wetgeving verstaan we ook de EU-regels en de gedelegeerde wet- en regelgeving zoals normen en richtlijnen.

Onze adviseurs richten de applicatie voor elk bedrijf op maat in. De modules zijn gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Instellingen op het gebied van notificaties, rechten en rollen kunnen helemaal naar wens van de klant worden ingericht.

De modules van MIDAS

Alle relevante eisen uit de wet- en regelgeving, normen, contracten en andere afspraken zijn aan de organisatie gekoppeld. Deze eisen zijn geborgd in het register. De modules doelstellingen en processen maken het mogelijk om bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprocessen inzichtelijk, meetbaar en concreet te maken. De acties zijn terug te vinden bij de taken. Het dashboard geeft de gebruikers in één oogopslag inzicht in de stand van zaken. 

Onze compliance-adviseurs

Weten hoe jouw bedrijf compliant kan zijn, en hoe onze applicatie MIDAS daarbij kan helpen? De adviseurs uit ons complianceteam komen er graag meer over vertellen.

Siuhang Chan

Adviseur

Bekijk medewerker

Jeannette Levels-Vermeer

Vennoot, Adviseur

Bekijk medewerker

Thijs van Rossum

Adviseur

Bekijk medewerker

Luc Schaap

Vennoot, Adviseur

Bekijk medewerker

Erik Schepers

Adviseur

Bekijk medewerker

Frank Wulterkens

Adviseur

Bekijk medewerker

Denise Meijdam-Longhi

Algemene dienst

Bekijk medewerker

Wendy Verhoeven

Algemene dienst

Bekijk medewerker

Een greep uit ons klantenbestand

  • Rabobank
  • FME
  • Kargro Group
  • Algemene Vereniging van Nederlandse Gieterijen 
  • TCKI
  • Lovink Technocast
  • De Wit 
  • ELEQ
HOEVEEL KOST HET OM MIDAS TE GEBRUIKEN?

Het is al mogelijk om MIDAS te gebruiken voor een bedrag vanaf € 800,- per jaar. Goed om te weten: MIDAS is een maatwerkproduct. Ben je geïnteresseerd in MIDAS en wil je de precieze kosten weten? Onze adviseurs maken graag een vrijblijvende prijsopgave.

DE TECHNIEK ACHTER MIDAS 

De modules van MIDAS

Alle relevante eisen uit de wet- en regelgeving, normen, contracten en andere afspraken zijn aan de organisatie gekoppeld. Deze eisen zijn geborgd in het register. De modules doelstellingen en processen maken het mogelijk om bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprocessen inzichtelijk, meetbaar en concreet te maken. De acties zijn terug te vinden bij de taken. Het dashboard geeft de gebruikers in één oogopslag inzicht in de stand van zaken.

SaaS en responsive design

MIDAS wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS). Dit houdt in dat je geen programma’s hoeft te installeren, maar dat gebruikers op elk apparaat met een internetverbinding toegang hebben tot MIDAS. Wel zo makkelijk. Ook is MIDAS responsive ontworpen: MIDAS is te gebruiken op een smartphone, tablet of desktop. Op elk apparaat is MIDAS eenvoudig in gebruik.

Veiligheid

De gegevens die in MIDAS staan, zijn alleen beschikbaar na het inloggen via een beveiligde verbinding. MIDAS is beveiligd met een ssl-certificaat. Dit certificaat beveiligt de gegevensuitwisseling in de online omgeving. De vaak belangrijke gegevens in MIDAS kunnen dus niet onderschept worden.

MEER WETEN OVER MIDAS?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het programma MIDAS? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030-2311377, of stuur een e-mail naar midas@lbpsight.nl. Onze adviseurs komen graag een keer langs om uit te leggen hoe MIDAS in jouw bedrijf kan worden ingezet.

De brochure van MIDAS

Bekijk onze brochure van MIDAS: de functionaliteiten van MIDAS - grip op wijzigingen en voortgang in een veilige gebruiksvriendelijke online omgeving