Kwaliteit

Kwaliteit

Dat onze inhoudelijke kwaliteit hoog in het vaandel staat is niet meer dan logisch. Of we nu werken aan een enkel advies of aan geïntegreerde totaaloplossingen.

Kwaliteit Lees meer

KwaliteitKwaliteit

Onze opdrachtgevers hebben directe toegang tot onze kennis én onze maatwerkaanpak:

  • We gaan altijd voor het beste resultaat.
  • We zorgen dat we ‘de juiste papieren’ hebben.
  • We werken samen met de juiste partners. 

Ook intern zorgen we voor een stevige ruggengraat wat inhoudelijke kwaliteit betreft. We houden elkaar op de hoogte via kennisgroepen. En voor elke opdracht vormen we een passend projectteam van experts. Hierin werken junior, medior en senior vakmensen samen: specialisten en generalisten. Zo inspireren we elkaar, blijven we van elkaar leren en borgen we onze waardevolle kennis.

Onze voorwaarden

De nieuwe regeling 2011 (DNR 2011)

LBP|SIGHT hanteert de voorwaarden van De Nieuwe Regeling (DNR) 2011 (English version: The New Rules 2011).

De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011) vormt de algemene branchevoorwaarden voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving voor opdrachtgever en -nemer. Het is een evenwichtige en veel gebruikte regeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs en klanten. De DNR is een gezamenlijk initiatief van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en NLingenieurs.

Regeling van rentmeesters 2020

Ons team rentmeesters hanteert de voorwaarden van de Regeling van Rentmeesters 2020.

ISO 9001 en ISO 14001

We beschikken over het kwaliteitzorgcertificaat ISO 9001:2015. Deze vorm van kwaliteitszorg stimuleert een eenduidige manier van werken. Ook beschikken we over het milieuzorgcertificaat ISO 14001:2015, de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem.

Wij zijn aangesloten bij...

Onze certificaten