Thema's


Naast onze vaste expertisegebieden houden we ons ook bezig met actuele thema's. Bekijk ze hieronder. 

Circulariteit

In een circulaire economie wordt het hergebruik van producten en grondstoffen gemaximaliseerd, en waardevernietiging geminimaliseerd. Een nieuw economisch systeem waar we niet meer omheen kunnen. En dat willen we ook niet.

Windenergie en zonne-energie

We hebben de ervaring en expertise in huis voor de effectieve ontwikkeling van (grootschalige) wind- en zonne-energieprojecten. Ons team wind en zon kan met integraal advies een compleet wind- of zonneproject realiseren. 

Advies bij dijkprojecten

De verkoop van grond kan een ingrijpend proces zijn. Zo’n procedure maak je natuurlijk niet dagelijks mee. Er komt van alles bij kijken. Je moet misschien nieuwe woonruimte zoeken, of vervangende bedrijfsruimte, of een andere plek voor je agrarische onderneming.Onze adviseurs begeleiden betrokkenen bij dergelijke projecten graag.

Compliance met MIDAS

Ons online managementsysteem MIDAS faciliteert compliance. Met MIDAS kan een bedrijf aantoonbaar aan eisen uit wetten, regels en normen voldoen. Ook zijn in de applicatie de voortgang van bedrijfsdoelstellingen en -processen aantoonbaar aan te sturen en te bewaken.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig over één van onze expertises? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag. 

Contact
Bezoekadres:
Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein

Postadres:
Postbus 1475
3430 BL Nieuwegein

030-2311377
Stuur ons een e-mail