Zorg dat uw windproject aan alle eisen voldoet met MIDAS

25-10-2017

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig moeilijk om het overzicht te houden over alle relevante wetten, regels en normen en aan te tonen dat je aan de eisen voldoet. Het online managementsysteem MIDAS maakt het mogelijk om alle relevante aspecten overzichtelijk op één plek te ordenen. Ook voor uw windproject is MIDAS een onmisbaar hulpmiddel voor compliance.

Lees verder

Zorg dat uw windproject aan alle eisen voldoet met MIDAS

Wat is MIDAS? 

MIDAS faciliteert compliance. Dit doet het door aan de geldende wet- en regelgeving één of meerdere taken te verbinden. Middels een handig overzicht per taak kun je vervolgens eenvoudig vaststellen of je compliant bent. 

Onze adviseurs zorgen ervoor dat het register actueel is. U kunt het systeem aanvullen met alle overige eisen en afspraken die er gemaakt zijn, bijvoorbeeld met leveranciers of grondeigenaren. Ook hieraan kunnen taken verbonden worden. Kortom: al uw relevante wet- en regelgeving op één handige plek. 

MIDAS is ontwikkeld met de uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring van onze adviseurs. Het is ons gereedschap om zo goed mogelijk om te gaan met wetten, regels, normen, doelstellingen en processen. Juist omdat we zoveel van de inhoud weten, werkt MIDAS zo goed voor bedrijven. 

MIDAS inzetten bij windprojecten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het programma MIDAS? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs nemen graag de tijd om u uit te leggen hoe MIDAS voor uw windproject kan worden ingezet.