Meer uitwisseling bij ontwikkeling circulariteit: LBP|SIGHT helpt met organisatie CIRCO-class

04-11-2019

Circulair denken en maken overstijgt ons en elk ander individueel bedrijf. Daarom doen zes van onze eigen adviseurs op maandag 2 december mee aan een CIRCO-class. Ook adviseurs van andere ingenieursbureaus in de maakindustrie en bouwsector sluiten aan.

Voor circulaire verandering willen we als ingenieursbureau samen opgaan met de praktijk van makers en bouwers. Daarom nemen wij het voortouw om zelf ook circulair te leren denken en adviseren vanuit ontwerpperspectief. Kennis en ervaring delen is in deze fase van transitie essentieel. Sluit u als collega ingenieursbureau ook aan?

Lees verder

Meer uitwisseling bij ontwikkeling circulariteit: LBP|SIGHT helpt met organisatie CIRCO-class

Ontwikkelen en kansen aangrijpen in de CIRCO-class

Hoe kunt u als creatieve professional bijdragen aan de ontwikkeling van de circulaire economie? En hoe genereert u daarbij zelf nieuwe kansen? U leert het in de CIRCO Circular Design Class, speciaal voor creatieve professionals van ingenieursbureaus in de maakindustrie en bouwsector. Als activatiepartner helpen we mee met de organisatie van de CIRCO-class, in samenwerking met CIRCO.

Tijdens de ééndaagse CIRCO Circular Design Class leert u als professional alles over circular design:

  • Wat zijn de principes van de circulaire economie?
  • Waarom is het interessant voor u én uw opdrachtgever?
  • Hoe neemt u als professional een leidende rol in circulaire verandering?

U gaat concreet aan de slag met circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën. Het TU Delft-onderzoek Products That Last is het vertrekpunt.

Waarom moét u meedoen? 

De circulaire revolutie binnen de maakindustrie en bouw- en vastgoedsector is begonnen. Een sector die wereldwijd verantwoordelijk is voor het gebruik van bijna de helft van de grondstoffen. Welke rol pakken wij Nederlanders hierin, zodat welvaart blijvend mogelijk is? Hiervoor is een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement cruciaal. Op naar een toekomstbestendige industrie en economie!

Onze ambitie is om bureau breed circulair te denken en te pionieren op dit gebied: circulariteit vormt een integraal onderdeel in al onze adviezen. Zo trekken we samen met klanten op in het concretiseren van circulariteit in hun bedrijfsvoering.

Meld u nu aan voor de CIRCO-class op maandag 2 december

Doet u met ons mee? Via de website van CIRCO.nl meldt u zich eenvoudig aan voor de CIRCO-class. Alle praktische informatie vindt u ook op deze site. Toch alvast de belangrijkste zaken op een rij:

  • Wat: Circular Design Class
  • Voor wie: ingenieursbureaus in maakindustrie en bouwsector
  • Wanneer: maandag 2 december
  • Hoe laat: 09:00 tot 18:00 uur
  • Waar: op ons kantoor - Kelvinbaan 40 in Nieuwegein
  • Kosten: € 150 per persoon, inclusief lunch

Is de Circular Design Class vol? Dan komt u uiteraard op een wachtlijst voor de volgende CIRCO Circular Design Class.