Workshop MIDAS - onze applicatie voor compliance - donderdag 29 november 2018

08-11-2018

Aantoonbaar voldoen aan wetten en regels en grip op processen en doelstellingen: dat kan met onze vernieuwde applicatie MIDAS. In een workshop op donderdag 29 november leggen we graag uit waarom MIDAS al voor veel bedrijven een onmisbaar programma is.

Lees verder

Workshop MIDAS - onze applicatie voor compliance - donderdag 29 november 2018

GRATIS WORKSHOP

In de gratis workshop op donderdag 29 november 2018 vertellen onze adviseurs Thijs van Rossum en Jeannette Levels over de mogelijkheden die de vernieuwde applicatie biedt. Ook kun je zelf aan de slag met MIDAS om te ervaren hoe het werkt.

PROGRAMMA

15:30 - 16:00 | Inloop met koffie en thee 

16:00 - 16:15 | Welkom en introductie 

16:15 - 16:45 | Algemene toelichting functionaliteiten MIDAS
Jeannette Levels vertelt over de vernieuwde MIDAS-applicatie. We vergelijken kort de oude functionaliteiten met de nieuwe invulling van MIDAS. Ook bespreken we enkele technische aspecten, zoals de beveiliging, uptime en opslagmogelijkheden.

16:45 - 17:45 | Demonstratie MIDAS: de meerwaarde voor de gebruiker
Thijs van Rossum geeft in een demonstratie de functionaliteiten van MIDAS weer. Hij laat zien hoe iedere gebruiker (kwaliteitscoördinator en medewerker technische dienst) handig gebruik kan maken van het programma en wat de toegevoegde waarde is van de app.

17:45 - 18:15 | Soep met broodjes 

18:15 - 19:30 | Zelf aan de slag met MIDAS
Jeannette en Thijs laten de standaardmogelijkheden van MIDAS zien en leggen uit welke mogelijkheden er verder zijn. Je kunt zelf inloggen in het systeem en het gemak van MIDAS ervaren.

AANMELDEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE

Aanmelden 
Je kunt je per mail aanmelden voor de workshop. Stuur een e-mail naar midas@lbpsight.nl en zet in de onderwerp-regel ‘workshop MIDAS’. Deelname aan de workshop is gratis.

Locatie

Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein
4e verdieping

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij ons kantoorgebouw.

Datum en tijd

Donderdag 29 november 2018, van 15:30 tot 19:30 uur

Meenemen

Neem zelf een laptop mee naar de workshop.

DE WORKSHOP VANUIT STICHTING ADVIESCENTRUM METAAL

De workshop wordt georganiseerd door de Stichting Adviescentrum Metaal. De relatie tussen de Stichting Adviescentrum Metaal als opdrachtgever en LBP|SIGHT als opdrachtnemer is een hechte en langdurige. Deze zorgvuldig uitgewerkte relatie waarborgt continuïteit, kwaliteit en integriteit en vrijwaart de stichting volledig van financiële risico's. En dat is een prettig gegeven, voor de stichting en voor haar deelnemers.