LBP|SIGHT helpt bedrijven bij verkrijgen van CO2-certificaat

11-09-2014

LBP|SIGHT heeft samen met brancheorganisatie OnderhoudNL een toolkit ontwikkeld, die bedrijven moet helpen een CO2-footprint te maken en een systeem op te zetten, zodat ze kunnen toetreden tot de CO2-Prestatieladder.

Lees verder

LBP|SIGHT helpt bedrijven bij verkrijgen van CO2-certificaat

Praktische toolkit

Steeds vaker eisen grotere opdrachtgevers een CO2-Prestatiecertificaat, omdat ze er zeker van willen zijn dat bedrijven echt iets doen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Via de praktische en TÜV-goedgekeurde toolkit van LBP|SIGHT (sinds kort partner van OnderhoudNL) kunnen bedrijven aan zo’n certificaat komen. De toolkit is te vinden op www.onderhoudnl.nl en bedrijven kunnen er zelf mee aan de slag gaan.

Voor leden van OnderhoudNL bestaat ook de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden gebruik te maken van extra ondersteuning door LBP|SIGHT, in de vorm van het bijwonen van een praktijkdag of via individuele begeleiding. De eerste praktijkdagen vinden plaats op de woensdagen 24 september en 29 oktober bij OnderhoudNL in Waddinxveen. Nadere bijzonderheden zijn te vinden op de site van OnderhoudNL.

Met ruim 2.600 aangesloten bedrijven is Koninklijke OnderhoudNL de grootste vereniging van schilders- en onderhoudsbedrijven en industriële onderhouds- en glaszetbedrijven in Nederland. OnderhoudNL doet aan belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenadvies in een sector die jaarlijks goed is voor een omzet van meer dan 3 miljard euro en direct en indirect werk biedt aan zo’n 25.000 mensen.

Ook niet-leden

Natuurlijk is LBP|SIGHT ook niet-leden van OnderhoudNL graag van dienst bij het maken van een CO2-footprint en het opzetten van een systeem. Zij kunnen contact opnemen met LBP|SIGHT voor een praktische maatwerkaanpak, zodat ook zij snel tot de CO2-Prestatieladder kunnen toetreden.

Expertises

Duurzaamheid

Meer over Duurzaamheid