Landgoed Junne verkocht aan a.s.r.

25-05-2018

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. neemt Landgoed Junne over van Delta Lloyd. Met de overname eindigen onze rentmeesterswerkzaamheden voor het mooie landgoed in de gemeente Ommen.

Lees verder

Landgoed Junne verkocht aan a.s.r.

BEHEER LANDGOED JUNNE

LBP|SIGHT was jarenlang intensief betrokken bij het beheer en de ontwikkeling van Landgoed Junne. Als rentmeester coördineerden we onder andere het onderhoud op het landgoed, zorgden we voor de overeenkomsten met pachters en huurders en stelden we een toekomstbestendige landgoedvisie op.

TROTS

Rentmeester Jeroen van den Hout kijkt met trots terug op het beheer van Landgoed Junne. “Het is het mooiste landgoed van Nederland, zeg ik altijd. Het was een voorrecht om het beheer van Landgoed Junne zo lang te hebben mogen doen.”  

VERKOOPPROCES

a.s.r. neemt Landgoed Junne over van Delta Lloyd voor € 25,25 miljoen. We hebben het verkoopproces namens Delta Lloyd zorgvuldig begeleid.

Met de verkoop van het landgoed eindigen helaas onze werkzaamheden voor Landgoed Junne. We beheren nog meerdere landgoederen, zoals Landgoed Linschoten en Landgoed Rozephoeve. Lees meer over het werk van onze rentmeesters.

Expertises

Rentmeesters

Meer over Rentmeesters