Jeannette Levels vertelt op PROVADA over 10 bouwstenen voor duurzame stedelijke ontwikkeling

26-05-2017

Vandaag start de PROVADA, het jaarlijkse evenement voor de vastgoedbranche. Onze adviseur Jeannette Levels-Vermeer vertelt daar donderdag 1 juni over de 10 bouwstenen voor duurzame stedelijke ontwikkeling.

Lees verder

Jeannette Levels vertelt op PROVADA over 10 bouwstenen voor duurzame stedelijke ontwikkeling

MEET & GREET CIRCULAIRE ECONOMIE

Ze wordt op grote hoogte geïnterviewd door Oscar Prinsen over het onderwerp circulaire economie. In het interview legt ze uit welke 10 bouwstenen er nodig zijn voor een duurzame stedelijke ontwikkeling. 

De 10 onderdelen vormen een gedegen, realistisch, uitvoerbaar en dus succesvol plan voor duurzame gebiedsontwikkeling. De bouwstenen zetten aan tot kritisch nadenken. Passende ruimtelijke kwaliteit is daarbij het uitgangspunt. 

Na het interview kunnen geïnteresseerden tijdens een meet & greet vragen stellen en in gesprek gaan met Jeannette Levels.

Programma

Donderdag 1 juni 
13:00 - MEET & GREET SESSIE – CIRCULAIRE ECONOMIE
HAL 12, stand 23 – Regio Utrecht 

CONNECTING THE FUTURE

Op 30 mei, 31 mei en 1 juni zijn de professionele vastgoeddagen (PROVADA) in de RAI Amsterdam. Met zo’n 20.000 bezoekers is dit het evenement voor de vastgoedbranche. Het thema van dit jaar is ‘Connecting the future’. Meer informatie over het programma vindt u op de website van de PROVADA.