19 januari 2021

Evenement ‘Hoe bouwt Nederland in 2050?’ op donderdag 4 februari

Van 1 tot en met 6 februari is de zesde editie van de Week van de Circulaire Economie. Ook wij doen hieraan mee! Samen bekijken we hoe circulair bouwen zich de komende decennia ontwikkelt. En hoe we daar nu al concreet mee aan de slag kunnen. Graag nodigen we u uit voor ons evenement ‘Hoe bouwt Nederland in 2050?’ op donderdag 4 februari.

Week van de Circulaire Economie 2021

MEER WETEN?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

ELK GEBOUW CIRCULAIR!

Onze visie? Betere gebouwen zijn circulaire gebouwen! Maar hoe bouwen we in het jaar 2050? En welke stappen moeten we nu zetten om daar te komen? Wat is de rol van circulariteit, materiaalpaspoorten, regelgeving, technische detaillering, milieu-indicatoren en bouwmethodes in het proces van de toekomst?

Via een aantal prikkelende scenario’s filosoferen we in groepjes over dit vraagstuk. De uitkomsten presenteren we aan een panel van ervaringsdeskundigen in de circulaire bouw.

SAMEN TREKKEN WE DE JAS VAN AGENDAZETTER AAN

De resultaten van deze sessie bepalen in feite de stappen die de bouw nu moet nemen op weg naar een duurzame toekomst. Met de verkiezingen in het vooruitzicht pakken we daarom nu onze kans.

Tijdens ons evenement ‘Hoe bouwt Nederland in 2050?’ trekken we – samen met u – de jas van de agendazetter aan: wat móet er in het volgende regeerakkoord staan over circulair bouwen? Het platform Betere Gebouwen, een samenwerking tussen Stevens Van Dijck en LBP|SIGHT, borduurt vervolgens voort op deze resultaten.

De praktische zaken 

  • Wanneer: donderdag 4 februari 2021
  • Hoe laat: 16:00 tot 17:30
  • Waar: online Teams-meeting

SCHRIJFT U ZICH OOK IN?

Bent u erbij? Aanmelden kan via de website van de Week van de Circulaire Economie.

Hopelijk tot ziens op donderdag 4 februari!

Adviseurs (2)

Adviseur Janneke van der Weerd
Janneke
van der Weerd
Adviseur bouwfysica en duurzaamheid, vennoot
Adviseur Jeannette Levels-Vermeer
Jeannette
Levels-Vermeer
Adviseur duurzaamheid, vennoot