Henk Versteeg treedt toe tot Adviesgroep BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie

17-02-2017

Ir. Henk Versteeg is benoemd in de adviesgroep Nieuwbouw en Renovatie van BREEAM-NL, het keurmerk voor duurzaamheid van gebouwen. Versteeg is bij LBP|SIGHT adviseur op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast adviseert hij in akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en energie.

Lees verder

Henk Versteeg treedt toe tot Adviesgroep BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie

Dutch Green Building Council (DGBC) 

De Dutch Green Building Council (DGBC) is een netwerkorganisatie met bijna 400 participanten uit de bouw- en vastgoedwereld. Ook LBP|SIGHT is participant van de DGBC. Gezamenlijk streven we naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. Hiervoor hebben we een krachtig middel: het BREEAM-NL keurmerk.

BREEAM-NL keurmerk 

BREEAM-NL is een belangrijk duurzaamheids­keurmerk in Nederland voor gebouwen en gebieden. Door de continue aanscherping stuwt het keurmerk de kwaliteit van duurzaam bouwen verder omhoog. Bij LBP|SIGHT zijn BREEAM-NL experts actief op verschillende BREEAM-NL keurmerken, zoals Nieuwbouw en Renovatie, In Use (bestaande gebouwen) en Gebiedsontwikkeling. 

Adviesgroep Nieuwbouw en Renovatie

Voor ieder BREEAM-NL keurmerk is een specifieke adviesgroep in het leven geroepen. De adviesgroep Nieuwbouw en Renovatie is nauw betrokken bij de verdere doorontwikkeling van de huidige beoordelingsrichtlijn. De leden van deze groep brengen hun inzichten samen en adviseren de DGBC over de inhoud en processen van het keurmerk. Deze adviesgroep bestaat uit mensen met veel ervaring en deskundigheid op de specifieke kennisgebieden rond het keurmerk ‘Nieuwbouw en Renovatie’. Bij Henk Versteeg ligt deze expertise op het gebied van gezondheid en binnenmilieu in gebouwen. “BREEAM-NL is een belangrijk keurmerk, waarmee op systematische en onafhankelijke wijze de duurzaamheid van gebouwen kan worden beoordeeld”, zegt de adviseur van LBP|SIGHT.