CIRCO Circular Design Class op 4 november: denk, maak en bouw meer circulair

10-10-2020

De circulaire revolutie binnen de maakindustrie en de bouw- en vastgoedsector is begonnen. Wereldwijd is deze sector verantwoordelijk voor bijna de helft van de gebruikte grondstoffen. Hoe moeten wij, Nederland, met een van de hoogste bevolkingsdichtheden ter wereld anders gaan denken, maken en bouwen? Zoals elke verandering, ligt het begin vaak bij jezelf. 

In één dag nemen we u mee in het circulaire gedachtegoed en helpen we om hiermee uw eigen kansen te genereren. Daarom nodigen we u samen met CIRCO | Creating Business through Circular Design uit voor een CIRCO Circular Design Class, speciaal voor creatieve professionals van ingenieursbureaus in de maakindustrie en bouwsector. Doe mee en meld u aan! 

Lees verder

CIRCO Circular Design Class op 4 november: denk, maak en bouw meer circulair

Ontwikkelen en kansen aangrijpen in de CIRCO-class

Hoe kunt u als creatieve professional bijdragen aan de ontwikkeling van de circulaire economie? En hoe genereert u daarbij zelf nieuwe kansen? U leert het in de CIRCO Circular Design Class, speciaal voor creatieve professionals van ingenieursbureaus in de maakindustrie en bouwsector. Als activatiepartner helpen we mee met de organisatie van de CIRCO-class, in samenwerking met CIRCO.

Tijdens de CIRCO Circular Design Class van twee dagdelen leert u als professional alles over circulair design:

  • Wat zijn de principes van de circulaire economie?
  • Waarom is het interessant voor u én uw opdrachtgever?
  • Hoe neemt u als professional een leidende rol in circulaire verandering?

U gaat concreet aan de slag met circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën. Het TU Delft-onderzoek Products That Last is het vertrekpunt.

Waarom moét u meedoen?

De circulaire revolutie binnen de maakindustrie en bouw- en vastgoedsector is begonnen. Een sector die wereldwijd verantwoordelijk is voor het gebruik van bijna de helft van de grondstoffen. Welke rol pakken wij Nederlanders hierin, zodat welvaart blijvend mogelijk is? Hiervoor is een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement cruciaal. Op naar een toekomstbestendige industrie en economie!

Onze ambitie is om bureau breed circulair te denken en te pionieren op dit gebied: circulariteit vormt een integraal onderdeel in al onze adviezen. Zo trekken we samen met klanten op in het concretiseren van circulariteit in hun bedrijfsvoering.

Meld u nu aan voor de CIRCO-class op woensdag 4 en 18 november

Doet u met ons mee? Via de website van CIRCO.nl meldt u zich eenvoudig aan voor de CIRCO-class. Alle praktische informatie vindt u ook op deze site. Toch alvast de belangrijkste zaken op een rij:

  • Wat: Circular Design Class
  • Voor wie: ingenieursbureaus en andere betrokken creatieve professionals uit de maakindustrie en bouwsector
  • Wanneer: woensdagochtend 4 én 18 november, van 9.00 tot 12.00 uur
  • Waar: online - meer informatie volgt na inschrijving
  • Kosten: € 150 exclusief btw per persoon 

Is de Circular Design Class vol? Dan komt u uiteraard op een wachtlijst voor de volgende CIRCO Circular Design Class.