Bidbook DGBC

08-09-2019

LBP|SIGHT is expert in het BREEAM-NL keurmerk. Voor een groot aantal projecten op het gebied van bouw, ruimte en milieu zijn wij het aanspreekpunt voor onderzoek naar en praktische realisatie van duurzaamheid. Onder andere projecten die gerelateerd zijn aan het keurmerk BREEAM-NL zoals te lezen is in onze bijdrage aan het Bidbook van DGBC.

Lees verder

Bidbook DGBC

“Zonder kwaliteit geen duurzaamheid”

In de afgelopen periode hebben wij weer mooie bijdragen geleverd aan het duurzamer maken van Nederland. LBP|SIGHT is namelijk één van de participanten die een bijdrage heeft geleverd aan het Bidbook van Dutch Green Building Council (DGBC). We nemen tevens deel aan de adviesgroep ‘Nieuwbouw en renovatie’ van de DGBC. Wij zijn trots om in dit boekwerk over duurzaamheid te mogen staan. Bekijk hier het Bidbook. Onze bijdrage staat op p.49

Duurzame koploper

DGBC heeft in juni van dit jaar het eerste exemplaar van het DGBC-Bidbook overhandigd aan het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). DGBC wil met het Bidbook aan Nederland laten zien waar de stichting voor staat en wat het gezamenlijk met haar participanten voor kennis en expertise in huis heeft. Deze duurzame koplopers vertegenwoordigen de gehele bouwketen. Van beleggers, eindgebruikers, adviesbureaus tot vastgoedbeheerders, bouwers en architecten. 

Lees het hele artikel van DGBC:

www.dgbc.nl/nieuws/dgbc-overhandigt-dgbc-bidbook-aan-rijksvastgoedbedrijf-op-provada-1583

Expertises

Duurzaamheid

Meer over Duurzaamheid

Bouwfysica

Meer over Bouwfysica

​​Bouwakoestiek

Meer over ​​Bouwakoestiek