Mijndert Rebel

Adviseur

06 57 51 28 04m.rebel@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Mijndert Rebel is bijna 20 jaar werkzaam als senior adviseur grondzaken en gebiedsontwikkeling. Hij is beëdigd rentmeester NVR en jurist. 

Hij heeft ruime ervaring als (grondzaken)adviseur en heeft gewerkt voor verschillende bedrijven, rijksoverheid, provincies, gemeentelijke grondbedrijven en terreinbeherende organisaties.

Hij werkt graag aan gebiedsontwikkelingen en vastgoedtransacties waarbij financiële, politieke en maatschappelijke belangen een rol spelen. Hij contracteert over verschillende aspecten binnen gebiedsontwikkelingen, zoals bestuurlijke afspraken, verkoop, koop, ruiling, afwaardering, (anterieur) kostenverhaal, erfpacht, recht van opstal, appartementensplitsing, en parkmanagement. Mijndert is onderdeel van het LBP|SIGHT-team Wind en Zon.

Mijndert houdt zich ook bezig met het opstellen en operationeel maken van grondstrategieën (aankoop, inrichting, beheer en verkoop). De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in gedoogplichten en zakelijke rechten ten behoeve van kabels en leidingen. En hij is bekend met de actualiteit ten aanzien van vergoedingen en voorwaarden.

Hij is analytisch scherp, resultaatgericht, strategisch, betrouwbaar en loyaal. Maar bovenal is hij altijd omgevings- en organisatiebewust.

Anderen zeggen over hem:
“Mijndert is zeer gedreven, professioneel en nauwkeurig.”
“Als adviseur is hij rustig en begripvol maar ook helder en duidelijk. Hij zoekt het evenwicht tussen verschillende belangen.”