Marc Lindhout

Adviseur

06-57859143m.lindhout@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Marc Lindhout is senior adviseur bij LBP|SIGHT. Hij voert taxaties uit van met name Grootzakelijk Vastgoed. Daarnaast is hij een grondzakenadviseur met specialisatie in erfpacht, onteigening, gedoogplicht, zakelijk recht en planschade. Hij deed veel werkervaring op in het beheer van vastgoed, bij taxatiebureaus en als grondadviseur bij de overheid. Hij is ingeschreven als register taxateur bij de NRVT (BV, Grootzakelijk Vastgoed en WOZ).

Stedelijk gebied

Als vastgoedadviseur grondzaken werkt Marc aan binnenstedelijke projecten. Hij is nauw betrokken geweest bij de realisatie van diverse projecten in het centrum van Utrecht.

Bij LBP|SIGHT heeft duurzaamheid en circulariteit een vaste plaats gekregen in zijn taxaties en advieswerk. Dit is terug te vinden in taxaties van diverse zonprojecten, zijn advieswerk bij windprojecten maar ook bij binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten.

Doorgronden

Kenmerkend voor de werkwijze van Marc is het analyseren en doorgronden van vraagstukken met betrekking tot grondzaken. Met zijn doelgerichte en pragmatische aanpak is hij in staat om projecten voor opdrachtgevers tot een goed einde te brengen.