Kristel Van Oldenbeek

Adviseur

06-33952830k.vanoldenbeek@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Kristel van Oldenbeek is adviseur duurzaamheid en ruimtelijke ontwikkeling.

Verduurzaming als expertise en drijfveer

In 2006 heeft Kristel de Masteropleiding Sustainable Development afgerond. Verduurzaming is dan ook haar expertise en drijfveer. Bij duurzame (gebieds)ontwikkeling neemt Kristel zowel de rol van inhoudelijk expert als omgevingsmanager op zich. Ze bedenkt met haar opdrachtgevers, collega’s, andere stakeholders en eventuele samenwerkingspartners slimme, innovatieve en verantwoorde oplossingen om de samenleving te verduurzamen. 

Daarnaast houdt Kristel zich bezig met verschillende vraagstukken op gebied van ruimtelijke ontwikkeling, met name rondom de thema’s bodem, water, biodiversiteit en omgevingskwaliteit.

Resultaatgericht, betrouwbaar en gestructureerd...

... dat zijn enkele kernkwaliteiten van Kristel. Ze denkt mee met de klant, is communicatief sterk en gedreven. Hierdoor is zij goed in staat om samen met klanten en collega’s tot de juiste oplossingen voor vraagstukken te komen.

Doelgroepgerichte insteek

Van 2015 tot 2019 werkte Kristel als freelance tekstschrijver. Ze heeft dan ook een heldere pen en is sterk in het overbrengen van een boodschap aan de juiste doelgroep. Op deze manier levert zij een belangrijke bijdrage aan het creëren van draagvlak voor ruimtelijke ontwikkelingen en verduurzaming.

Expertises

Ruimtelijke ordening

Meer over Ruimtelijke ordening

Duurzaamheid

Meer over Duurzaamheid

Gebiedsontwikkeling

Meer over Gebiedsontwikkeling