Henk Versteeg

Vennoot, Adviseur

06-53127037h.versteeg@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Henk Versteeg is senior adviseur op het gebied van bouwfysica, bouwakoestiek en brandveiligheid. Hij is mede-eigenaar van LBP|SIGHT.

Na het afronden van zijn opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven is hij gaan werken bij Lichtveld Buis & Partners, de voorganger van LBP|SIGHT. Henk werkt sinds 1995 voor het adviesbureau.

KENMERKEN EN ERVARING

Kenmerkend bij de projecten van Henk is zijn kritische en oplossingsgerichte houding. Hij denkt pragmatisch en creatief mee om tot de realisatie van mooie projecten te komen. 

Zijn specialistische kennis op het gebied van binnenmilieu, energie en duurzaamheid komt hierbij goed van pas. Henk heeft veel ervaring met de advisering van nieuwbouw, renovatie en transformatie van bouwprojecten op de vakgebieden bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

Nevenfuncties

Henk Versteeg is lid van de redactieraad Bouwwereld en publiceert regelmatig artikelen in dit vakblad. Daarnaast is hij gecertificeerd energieadviseur woningen (BRL 9500 deel 1 en 2) en gecertificeerd expert beoordelingsmethodiek BREEAM-NL. Henk is recent toegetreden tot de adviesgroep Nieuwbouw en Renovatie van de DGBC.

Gerelateerde artikelen