Han Vossen

Adviseur

06-57448581h.vossen@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Han Vossen is senior adviseur op het gebied van lawaaibeheersing en milieu. Na veel ervaring opgedaan te hebben als senior adviseur bij andere adviesbureaus op het vakgebied geluid en trillingen, is hij in 2016 komen werken bij LBP|SIGHT.

DESKUNDIGHEID IN DIVERSE PROJECTEN

Han Vossen is deskundig, veelzijdig en heeft een groot inlevingsvermogen. Zo heeft hij onder andere geluidinventarisatiemetingen gedaan voor diverse plants/fabrieken op Chemelot, diverse geluidprojecten in het Rijnmondgebied, advisering inzake planvorming sportcomplexen, geluid Mer en bestemmingsplan Rondweg Zundert en Rotterdamse baan Den Haag, ontgrondingen Hanssum Kuypers Kessel, geluidblootstellingsonderzoeken Sekisui S-lec en advisering bij ruimtelijke vraagstukken met betrekking tot luchtkwaliteitproblematiek.

Hij is kritisch, oplossingsgericht en een echte teamplayer.

Nevenfuncties

Naast zijn werk als adviseur organiseert Han workshops, geeft hij lezingen zoals “Is sporten wel zo gezond voor de omgeving van sportcomplexen” op het congres GTL en is hij al vanaf 1996 bestuurslid/vice-voorzitter KIVI regio Noord en Midden-Limburg.