Erwin Zark

Adviseur

06 13 69 50 11e.zark@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Erwin Zark is adviseur rentmeester en heeft ruim 10 jaar ervaring in de rentmeesterij. Hij heeft veel gewerkt voor particuliere en agrarische opdrachtgevers waarbij hij hun bijstond bij het beheer en de ontwikkeling van onroerend goed: het beheer van landgoederen, overheidsingrijpen, grond- en vermogensbeheer, waarderingsvraagstukken, herontwikkeling van bedrijfslocaties, agrarische makelaardij en ruimtelijke ordening.

Opleiding en specialisaties

Erwin heeft de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting met de specialisatie Beheer aan Hogeschool Larenstein afgerond en naast zijn werk diverse taxatie- en rentmeestersopleidingen gevolgd. Vanwege zijn affiniteit met de ontwikkeling van de Nederlandse cultuurlandschappen is hij momenteel bezig met de master Landschapsgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Zijn specialisaties zijn beheer en ontwikkeling van landelijk vastgoed, overheidsingrijpen, taxaties en agrarische makelaardij.

Erwin is beëdigd rentmeester NVR, Register Makelaar en Register Taxateur Landelijk Vastgoed en ingeschreven bij Vastgoedcert en het NRVT.

Diplomatiek-, OPLOssings- EN KWALITEITSGERICHT

Kenmerkend voor Erwin is zijn degelijke werkwijze, handelen op basis van redelijkheid en zijn resultaat- en oplossingsgerichte instelling. Door zijn brede kennis en achtergrond heeft hij in projecten oog voor de verschillende belangen en combineert daarbij een gezonde dosis zakelijkheid met behoud van de relatie.

Erwin is diplomatiek en creatief, kan goed omgaan met mensen en richt zich met een integrale blik op maatwerk en kwaliteit.

Expertises

Rentmeesters

Meer over Rentmeesters