Els Ribbers

Adviseur

06-45250023e.ribbers@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Els Ribbers is trainee op het gebied van duurzaamheid en ruimtelijke ontwikkeling. Voordat ze bij LBP|SIGHT is gaan werken, heeft ze haar studie Biologie cum laude afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Expertises en drijfveren

Het verkleinen van de negatieve impact van mensen op de leefomgeving en het beschermen van het milieu en klimaat zijn de belangrijkste drijfveren voor Els. Binnen haar opleiding heeft ze zich naast ecologie daarom ook breed georiënteerd op verschillende, aan duurzaamheid gerelateerde onderwerpen. Denk aan: klimaatadaptatie, energiemodellering en levenscyclusanalyses. Ook is ze technisch vaardig en werkt ze graag met data en rekenmodellen.

Binnen de duurzame gebiedsontwikkeling ligt haar kracht in het verbinden van de verschillende expertises. Zo komt ze samen met haar collega’s, opdrachtgevers en stakeholders tot krachtige en innovatieve oplossingen voor het verduurzamen van de leefomgeving. Daarnaast houdt Els zich bezig met thema’s binnen de ruimtelijke ontwikkeling, zoals ruimtelijke ordening, milieu, water en biodiversiteit.

Persoonlijke kenmerken

 Els is enthousiast, analytisch, leergierig en gedreven. Ze streeft er altijd naar een project met een zo hoog mogelijke kwaliteit af te ronden.

Expertises

Duurzaamheid

Meer over Duurzaamheid

Gebiedsontwikkeling

Meer over Gebiedsontwikkeling

Ruimtelijke ordening

Meer over Ruimtelijke ordening