Ed Goudriaan

Vennoot, Adviseur

06-20545528E.Goudriaan@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Ed Goudriaan is strategisch adviseur op het gebied van geluidhinder, milieu en ruimtelijke ontwikkeling. In 2001 is hij mede-eigenaar geworden van SIGHT, nu LBP|SIGHT. Inmiddels heeft hij ruim 35 jaar ervaring in het werkveld.

PERSOONLIJKHEID

Ed is een energiek persoon die vanuit samenwerkingsgerichtheid vertrouwen schept en sterk gedreven is op resultaat. Hij neemt verantwoordelijkheid en eigenaarschap en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Hij is ondernemend ingesteld met een goede balans tussen kansen en risico’s.

WERKVELD

Ed Goudriaan opereert in een breed georiënteerd werkveld van attractieparken (Duinrell, Drievliet en Dierenpark Amersfoort), grootschalige industrieën (Loders Croklaan, Unilever) tot gebiedsontwikkelingsprojecten. Voor de gebiedsontwikkeling Aviolanda rond vliegbasis Woensdrecht doorbrak hij de impasse bij de stakeholders over de gebruiks- en ontwikkel­mogelijkheden in relatie tot de geluidzone. Rechtsbijstandsverzekeraars vragen hem regelmatig om een second opinion.

Nevenfuncties

Ed Goudriaan is in 2008 benoemd tot geluiddeskundige binnen het Schadeschap Schiphol. Ook is hij docent bij verschillende opleidingen.