Arend Dijkstra

Vennoot, Adviseur

06-51189398A.Dijkstra@lbpsight.nlLinkedIn profiel

Arend Dijkstra is senior rentmeester en gespecialiseerd in het beheer van landgoederen, erfpachtadvisering en onteigening. Hij is mede-eigenaar van LBP|SIGHT. Inmiddels zit hij bijna 30 jaar in het vak, waarvan een aantal jaar werkzaam in zijn een eigen rentmeesterskantoor.

Arend is beëdigd rentmeester NVR, Register Taxateur Landelijk Vastgoed (LV) en Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en ingeschreven bij Vastgoedcert en het NRVT. Ook staat Arend geregistreerd bij DOBS en de VvOR.

VOORTVAREND EN ENERGIEK

Kenmerkend bij de projecten van Arend Dijkstra is zijn voortvarendheid. Hij is kritisch, heeft een helicopterview en is energiek in al zijn projecten.

Het beheer van de Keukenhof en Landgoed Rozephoeve is daar een mooi voorbeeld van. Ook in de advisering van de gebiedsontwikkeling De Logt, erfpachtzaken van o.a. Dierenpark Amersfoort, diverse overheden en waterschappen blijkt dat.

Nevenfuncties

Arend Dijkstra is voorzitter van de opleidingscommissie van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en lid van de commissie ministeriële erfpacht namens de NVR. Ook is hij bestuurslid van Stichting Beukbergen (Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht). Arend Dijkstra is regelmatig gastdocent bij verschillende cursussen en opleidingen met betrekking tot erfpacht.